fbpx
Oldal kiválasztása

Coach Kóstoló VIP csomag

10 Ft

A Coach Kóstoló Alapcsomagon felül lehetőséged van három coachcsal is személyesen, négyszemközt beszélgetni, így gyorsan ki tudod deríteni, hogy ki az, akivel szívesen dolgoznál együtt, akire rá tudnád bízni a titkaidat.

Ajánljuk, ha komolyan gondolkodsz, hogy igénybe veszed coach segítségét, a csomag segítségével tényleg megtapasztalhatod, hogy ilyesmire van-e szükséged.

5 készleten

Kategória:

Leírás

A VIP csomag tartalmazza a teljes alapcsomagot

– a 2019. május 23-án este 17.30-21.00 között tartandó Coach Kóstoló belépőjegyének árát

– feljogosít arra, hogy meghallgasd több coach előadását valamilyen aktuális, coachinggal kapcsolatos témában, így személyes benyomásokat gyűjthetsz róluk.

– rengeteg hasznos információt kapsz a coaching folyamatáról, a működéséről, kérdezhetsz is az előadóktól.

Ezeken felül

– lehetőséged lesz 3 általad előzetesen kiválasztott coachcsal személyesen beszélgetni egy-egy 15 perces rapid coaching erejéig.

– négyszemközt kérdezhetsz tőlük, vagy megoszthatod velük a problémádat, amivel kapcsolatban gondolkodsz azon, hogy coach segítségét kéred.

– ezt a három coachot jobban meg tudod ismerni, így könnyebb lesz eldöntened, hogy ki az, akivel szeretnél együtt dolgozni egy szebb jövőért.

A VIP csomag ára 5.000 Ft, mely átruházható, így ha neked valami közbejönne, úgy át tudod adni egy ismerősödnek, barátodnak, így nem veszik el a jegyed. Visszaváltásra sajnos nincs lehetőség.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Coach Kóstoló VIP csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük