fbpx
Oldal kiválasztása

Anya vagyok. És sok minden más is. Boldog vagyok. Szeretek és tudok segíteni másokon. Jó érzéssel tölt el, ha egy másik ember boldogságában „benne van a kezem”.
14 év alkalmazotti lét után, ezért döntöttem úgy, hogy végre engedek a kísértésnek és nem munkám lesz, hanem hivatásom.

Emiatt vagyok most itt, hogy segítsek neked, és minél több anyának, hogy boldogak legyenek.

Hiszek benned, akkor is, amikor te nem.

 

Szakmai múltam

 

Tréneri tapasztalataim

2013 – 2016 Raiffeisen Bank Private Banking belső vállalati tréner (2014-ben oklevélben ismerték el a tréningekkel kapcsolatos munkámat „hozzáadott értéke és egyéni fejlődése példaértékű”)

2016 – 2017 Boldogság és Stílus tréning – saját fejlesztésű tréning, Kabai Barbara stílustanácsadóval közösen

Összesen 182 tréningrésztvevő

 

Coach tapasztalat és képesítések

2014-2016 Raiffeisen Bank Private Banking belső coach

2018-          Anyacoach, egyéni vállalkozó

 

Coach képzések

  1. október – Proaktív Life Coaching – Életviteli személyes fejlesztő képzés Life coach minősítés (Pro Bona Kft.)
  2. október – Alkalmazott Pozitív Pszichológiára épülő Nemzetközi Coach Képzés (Hungry 4 Learning Kft.)

 

Hitvallásom

Anyának lenni nehéz dolog. Jó anyának lenni még nehezebb. Boldog anyának lenni sem egyszerű, de megéri ezért tenni. Sok helyen hallom ezt a „szaranya” kifejezést, de nagyon zavar. Biztos vagyok benne, hogy minden anya a tőle telhető legjobbat adja gyermekének, te is.

Hiszek abban, hogy ha egy anya rendben van, akkor a gyermeke, családja is. Ahhoz viszont, hogy rendben legyél foglalkoznod kell magaddal, a testeddel, a lelkeddel, az igényeiddel. Akkor tudunk adni, ha van miből. Egy kimerült, kiégett, fásult anya kevesebbet tud adni, mint egy kiegyensúlyozott, magabiztos anya, akkor is, ha ehhez néha anyának egyedül kell lennie, vagy másra kell bíznia a gyermekét.

Ha nem gondoskodunk arról, hogy az anya aksik fel legyenek töltve, akkor gyorsan lemerülünk, mint egy okostelefon. Minden anyának jár a boldogság, hogy boldogságot tudjon teremteni otthonában. Sajnos kevesen merik bevallani, hogy néha egyedül nem megy, hogy segítségre van szükségük. Én emiatt vagyok ügyfeleimre a legbüszkébb, hogy fel merik ezt vállalni, hogy segítségre van szükségük, hogy kell egy kis támogatás, lendület nekik.

Küldetésem, hogy minél több anya helyezze időről időre előbbre önmagát, legyen néha egy kicsit önző, mivel a saját magunkba fektetett idő és energia sokszorosan megtérül majd családunk számára, ha mi magabiztosak és kiegyensúlyozottak vagyunk, és gyermekeink, szeretteink támaszkodhatnak ránk.

OKLEVELEIM

Ne várj tovább! Kezdd el már most a változtatást!